Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

 

Γενικοί όροι και προϋποθέσεις μεταξύ https://ergaleioulis.com/ και των πελατών. 

 

Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες του όσο και σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία διαδικτυακά.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

 

Πληροφορίες σύμφωνα με τον νόμο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον νόμο για την προστασία των καταναλωτών:

 

Επιτροπή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

 

Διεύθυνση:

1784 Σόφια Βουλγαρίας και οδός Προφέσορ Τσβέταν Λαζάροφ 2

Τηλ.: +359 2 940 2046

Φαξ: +359 2 940 3640

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Ιστοσελίδα: www.cpdp.bg

 

Επιτροπή Προστασίας Καταναλωτών

 

Διεύθυνση:

1000 Σόφια Βουλγαρίας, 4Α Πλατεία Σλαβέικοβ 3ος, 4ος και 6ος όροφος

Τηλ.: +359 2 980 2524

Φαξ: +359 2 988 4218

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0700 111 22

Ιστοσελίδα: www.kzp.bg

 

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

 

Η  https://ergaleioulis.com/ είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέσιμη στο Διαδίκτυο μέσω του ιστότοπου https://ergaleioulis.com/, μέσω της οποίας οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να συνάψουν συμβάσεις για την πώληση και την παράδοση αγαθών που προσφέρει ο πάροχος στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 

Να εγγραφούν και να δημιουργήσουν ένα προφίλ για να δουν το ηλεκτρονικό κατάστημα του παρόχου και να χρησιμοποιήσουν τις πρόσθετες υπηρεσίες για την παροχή πληροφοριών.

Να ελέγξουν τα αγαθά, τα χαρακτηριστικά τους, τις τιμές και τους όρους παράδοσης.

Να συνάψουν συμβάσεις προμηθευτή – πελάτη για αγορά και πώληση και παράδοση αγαθών που προσφέρονται από την πλατφόρμα https://ergaleioulis.com/,

Να πραγματοποιήσουν πληρωμές σε σχέση με τις συμβάσεις που έχουν συναφθεί μέσω της πλατφόρμας https://ergaleioulis.com/, ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής.

Να λάβουν πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα που προσφέρονται από τον Προμηθευτή στην πλατφόρμα https://ergaleioulis.com/,

Να κάνουν ηλεκτρονικές δηλώσεις σχετικά με τη σύναψη ή εκτέλεση παραγγελιών με τον πάροχο στην πλατφόρμα https://ergaleioulis.com/, μέσω της διεπαφής του ιστότοπου που διατίθεται στο Διαδίκτυο.

Να ενημερωθούν για τα δικαιώματα από το νόμο, κυρίως μέσω της διεπαφής της πλατφόρμας https://ergaleioulis.com/, στο διαδίκτυο.

Να ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμα της υπαναχώρησης, κατά περίπτωση, βάσει του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών.

Ο αποστολέας https://ergaleioulis.com/ οργανώνει την παράδοση των αγαθών και εγγυάται τα δικαιώματα των χρηστών, που προβλέπονται από το νόμο, στο πλαίσιο της καλής πίστης, τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που υιοθετούνται στην πράξη, το καταναλωτικό ή εμπορικό δικαίωμα.

 

 

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Γενικά

 

H εταιρεία με την επωνυμία https://ergaleioulis.com/ είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη και ελέγχει την επεξεργασία των δεδομένων του στις ηλεκτρονικές σελίδες υπηρεσιών του https://ergaleioulis.com/

 

Για την επεξεργασία των δεδομένων σας όπως περιγράφεται κατωτέρω, η εταιρεία με την επωνυμία https://ergaleioulis.com/ στηρίζεται στις εξής νομικές βάσεις:

 

Εκτέλεση σύμβασης:

Προκειμένου ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του στον ιστότοπο https://ergaleioulis.com/, είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αυτός παρέχει κατά την εγγραφή του και την καταχώριση της παραγγελίας του στην φόρμα καταχώρισης της παραγγελίας και η καταγραφή των συναλλαγών του.

 

Έννομα συμφέροντα:

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την βελτίωση των υπηρεσιών η εταιρεία με την https://ergaleioulis.com/, (επεξεργασία στατιστικών και μη ταυτοποιήσημων δεδομένων) τον εντοπισμό προσπάθειας απάτης καθώς επίσης και για τη διαφύλαξη των έννομων συμφερόντων της εταιρείας με την επωνυμία https://ergaleioulis.com/

 

Συγκατάθεση – συναίνεση:

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες-πελάτες καλούνται να δώσουν τη ρητή συναίνεσή του στους εξής σκοπούς επεξεργασίας, αποστολής ενημερωτικών / προωθητικών μηνυμάτων και την αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση της καταναλωτικής του συμπεριφοράς (προφίλ).

 

Ενημέρωση, επεξεργασία και σκοποί επεξεργασίας:

Η εταιρεία https://ergaleioulis.com/ ενημερώνει τον επισκέπτη/εγγεγραμμένο χρήστη και ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης αναγνωρίζει ότι είναι ενήμερος για τα κάτωθι:

 

α) Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων: Η https://ergaleioulis.com/ θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη, όπως αυτά δηλώνονται από τον ίδιο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του και στην παραγγελία του στην φόρμα καταχώρισης στοιχείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Περαιτέρω και εφόσον ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης έχει δώσει την σχετική συγκατάθεση του η εταιρεία μας. θα δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά του δεδομένα για την αποστολή εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων ή/και για την κατάρτιση αγοραστικού προφίλ του χρήστη-πελάτη και την βελτίωση της διαχείρισης του πελατολογίου της και της λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος .

 

 

 

Λήψη / Διαγραφή Δεδομένων Σύμφωνα με τον Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR):

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν συλλεχθεί από εμάς. Στην περίπτωση που είστε εγγεγραμμένος χρήστης θα πρέπει να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού σας θα δείτε τις δύο επιλογές (Διαγραφή και Προβολή). Σε κάθε άλλη περίπτωση ή αν έχετε παραγγείλει ως επισκέπτης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε και πάλι να ζητήσετε την αποστολή των δεδομένων σας ή τη διαγραφή τους στέλνοντας μας email μέσω των στοιχείων που θα βρείτε στη σελίδα της επικοινωνίας μας.

 

https://ergaleioulis.com/

 

 

Ακύρωση παραγγελίας

 

Εάν ακυρώσετε την παραγγελία, θα σας επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό που έχουμε λάβει, σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής (εκτός από τα πρόσθετα έξοδα που σχετίζονται με την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής, εκτός από τη φθηνότερη τυπική μέθοδο αποστολής, σας προσφέραμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που παραλάβατε προϊόντα από εμάς.

 

Θα πραγματοποιήσουμε την επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Διατηρούμε το δικαίωμα αναβολής της επιστροφής χρημάτων έως ότου λάβουμε τα προϊόντα.